Grizzy Spas

Swimspa Vancouver Outlet

€ 19.995,00 € 27.900,00 Je bespaart €7905,-

Product Omschrijving

Compact formaat: Met afmetingen van 585 x 220 x 160 cm is de Swimspa Vancouver compact genoeg om ...


   Een zwemspa, ook wel bekend als een zwemjacuzzi, is een unieke combinatie van een jacuzzi en een zwembad die de ultieme zwemervaring biedt. Het is ontworpen om zowel ontspanning als inspanning te bieden, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die een balans willen tussen fitness en ontspanning.

   Met afmetingen van 585 cm, is een zwemspa aanzienlijk kleiner dan een traditioneel zwembad, maar het biedt een krachtige stroming waartegen je kunt zwemmen. Dit maakt het mogelijk om een intensieve workout te doen, conditie op te bouwen en spiermassa te kweken, allemaal binnen de comfort van je eigen huis. Tegelijkertijd biedt het de mogelijkheid om te ontspannen en tot rust te komen, net als in een jacuzzi.

   De stroming in een zwemspa wordt opgewekt door jets, waardoor een tegenstroom ontstaat die het mogelijk maakt om op één plek te zwemmen. Dit maakt het mogelijk om te zwemmen zonder de noodzaak van een groot zwembad. Bovendien kan de stroming worden aangepast aan het niveau van de zwemmer, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als ervaren zwemmers.

   Een ander voordeel van een zwemspa is dat het het hele jaar door kan worden gebruikt, ongeacht het weer. Het water kan op een aangename temperatuur worden gebracht en de jets zorgen voor fijne massagestralen, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen na een lange dag.

   € 27.900,00

   100637

   585 cm

   220 cm

   160 cm

   Nee

   Fiberglass Reinforced Acrylic

   Ja

   4 Seats

   50 Active Hydrotherapy Jets

   55

   2 Turbo Swim Jets

   Several

   Ja

   Ja

   2 Molded Headrest Soft Pillows

   Programmeerbaar Filtratiesysteem

   ACC

   Several

   Nee

   Nee

   2,5 HP

   2,5 HP

   2,0 HP

   1/4 HP

   ACC Electronics

   3,0 KW

   8500

   1300

   9800

   Double Layer Insulation

   380 V / 3 x 20 Amp

   Grizzly Spas

   schrijf je eigen vraag

   Verzenden & Retourneren

   bij Fonteyn Spa's

   Verzenden

   Zodra u een bestelling heeft geplaatst, doen wij er bij Fonteyn Spa’s alles aan om het product zo spoedig mogelijk te leveren. Gaat dit om een product wat via UPS wordt verstuurd en wat bij ons op voorraad ligt, dan duurt dit vaak maximaal enkele werkdagen.

   Mocht u toch nog meer een vraag blijven zitten over uw levering? Neem dan direct contact met ons op via onze klantenservice! U kunt ons bellen via 0577 – 456040 (alleen geopend tijdens werkdagen & kantooruren). Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteyn Spa’s. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.

   Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteynspas. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.


   Retourneren

   Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, of wilt u het product retourneren, dan is dit vaak mogelijk bij Fonteyn. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Om het product te retourneren dient het in de originele verpakking te zitten en moet het product onbeschadigd zijn.

   U kunt uw retourmelding aangeven bij de adviseur die u geholpen heeft, of via onze klantenservice. Zij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo snel en passend mogelijk van dienst te zijn.

   Voor het retourneren of het bespreken van een probleem met uw product, vragen wij altijd om een ordernummer, uw naam en adresgegevens, een beschrijving van het probleem en enkele foto’s. Hiermee kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

   Schrijf uw eigen review
   U plaatst een review over:Grizzy Spas | Swimspa Vancouver Outlet
   Uw waardering
   Kortingsaanvraag
   Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
   Grizzy Spas | Swimspa Vancouver Outlet
   € 19.995,00 € 27.900,00 Je bespaart €7905,-
   Europa's Grootste outdoor living mall