Opblaasbare Bestway jacuzzi 

Opblaasbare jacuzzi Bestway

Zodra u op zoek bent naar een opblaasbare jacuzzi, dan komt u al gauw bij de producent Bestway uit. In het assortiment van Fonteyn Spa’s vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan opblaasbare jacuzzi’s van dit merk. Het grote voordeel van een opblaasbare bubbelbad van Bestway is dat ze in alle soorten en maten leverbaar zijn. Hierdoor kunnen wij voor iedereen een geschikte spa vinden en leveren.

Wat is een opblaasbare jacuzzi?

Zoals de naam al een beetje verklapt, is een opblaasbare jacuzzi een bubbelbad die u gemakkelijk zelf kunt opbouwen en afbreken. Vergelijk het met een ingegraven zwembad en eentje die u zelf kunt opzetten in de achtertuin. Datzelfde geldt voor een opblaasbare jacuzzi. In vergelijking met een ‘reguliere’ jacuzzi voorkomt u met een opblaasbaar bubbelbad dure kosten aan gereedschappen en een professionele installatie. Binnen enkele minuten tovert u zelf de tuin om tot een spa met een opblaasbare jacuzzi.

Voordelen van een opblaasbare jacuzzi van Bestway

De keuze voor een opblaasbare jacuzzi van Bestway heeft verschillende voordelen. Beginnend bij de prijs: die ligt veel lager dan de prijzen voor een vaste jacuzzi. Voor minder dan €600 heeft u al een opblaasbare jacuzzi in de tuin staan! Het fijne van deze jacuzzi’s is dat het comfort hoog blijft. In een opblaasbare jacuzzi geniet u net zoveel als in een andere jacuzzi. 

Daarbij eist een opblaasbare jacuzzi veel minder ruimte op in de achtertuin. Een vaste jacuzzi eist zijn plek op; een opblaasbare variant kan overal opgezet worden! Heeft u tijdelijk wat extra ruimte nodig in de tuin? Dan bergt u de opblaasbare jacuzzi’s van Bestway zo op!

Meer over Bestway’s opblaasbare jacuzzi’s

Bestway biedt opblaasbare jacuzzi’s in vele soorten en maten. In het goedkoopste model, de Bestway Lay-Z-Spa Miami, kunnen al met gemak 4 tot 5 personen zitten. Dit loopt op tot bubbelbaden waar met gemak 7 mensen genieten van alle luxe, zoals in de Bestway Lay-Z-Spa Maldives Hydrojet Pro. Dit bad is dik 2 bij 2 meter! In dit bad zorgen 8 Hydro Jets en 140 Air Jets voor alle heerlijke bubbels: genieten! Het ‘Rapid Heating System’ brengt het koude water binnen enkele minuten op een comfortabele 40°C.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een opblaasbare jacuzzi van Bestway aanschaffen? Dan helpen wij u bij Fonteyn Spa’s graag verder met het maken van de juiste keuze uit ons ruime assortiment. Hiervoor ontvangen wij u graag in onze showroom in Uddel. Daar vindt u al onze opblaasbare bubbelbaden in de grootste spa showroom ter wereld. Met al uw vragen kunt u hier terecht bij een van onze adviseurs. Ook als u vanuit huis een Bestway opblaasbare jacuzzi wilt kopen, kunnen wij u adviseren per telefoon (0577 - 456 040) of contact u ons per mail (info@fonteynspas.com). Bij een online bestelling verzenden wij de opblaasbare jacuzzi van Bestway zo snel mogelijk, waardoor u binnen enkele werkdagen thuis van dit luxe product kunt genieten.

NAAR ONZE BESTWAY OPBLAASBARE JACUZZI'S