Opblaasbare jacuzzi 8 personen

Opblaasbare jacuzzi 8 personen

Wist jij dat er opblaasbare jacuzzi’s zijn waar wel 8 personen inpassen? Bij Fonteyn Spa’s bent u aan juiste adres als u op zoek bent naar zo’n gigantische opblaasbare jacuzzi. Een jacuzzi in de tuin is een droom van velen, en met een opblaasbaar bubbelbad laat u die droom eenvoudig uitkomen. Zeker in het formaat voor 8 personen. Waar een reguliere jacuzzi van dit formaat enkele duizenden euro’s kost, bestelt u een opblaasbare jacuzzi voor 8 personen voor veel minder geld. Daarentegen levert u niet in op comfort en gebruiksgemak, want met zo’n opblaasbare jacuzzi waant u zichzelf nog steeds in een heerlijke spa. Maar dan gewoon thuis!

Met 8 personen in een opblaasbare jacuzzi

Zodra u een opblaasbare jacuzzi in de tuin opzet, dan wilt u hier natuurlijk niet alleen van kunnen genieten. Daarom levert Fonteyn Spa’s ook grotere opblaasbare jacuzzi’s. Het formaat van zo’n opblaasbare jacuzzi kan oplopen tot een bubbelbad waarin 8 mensen kunnen relaxen en genieten! Organiseert u dus een tuinfeest? Dan is dit hét bubbelbad van het juiste formaat. Gaat u toch liever voor een iets compacter maatje? Bestel dan een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen.

Een ruime opblaasbare jacuzzi met z’n achten

Als u met 8 personen in een opblaasbare jacuzzi zit, wilt u natuurlijk niet hutje mutje op elkaar zitten. Wilt u lekker ruim met 8 personen in een opblaasbare jacuzzi zitten? Bekijk dan zeker eens onze opblaasbare baden. Met een lengte van dik 4 meter en een breedte van 2 meter kunt u met z’n allen heerlijk languit van de opblaasbare jacuzzi genieten!

Waarom een opblaasbare jacuzzi?

Het kopen van een opblaasbare jacuzzi voor 8 personen heeft heel veel verschillende voordelen. Laten we beginnen bij de economische voordelen, want het prijsverschil met een reguliere jacuzzi van dit formaat is gigantisch groot. Een reguliere 8-persoons spa kost duizenden euro’s. Voor een opblaasbare variant bent u slechts een fractie van dit bedrag kwijt. U levert echter niet in op comfort, want het warme water blijft door een hoge isolatiewaarde in een opblaasbaar bubbelbad voor 8 personen lang warm.

Service van Fonteyn Spa's bij opblaasbare jacuzzi’s

Wilt u een opblaasbare jacuzzi voor 8 personen aanschaffen? Dan helpen wij u bij Fonteyn Spa’s graag bij het maken van de juiste keuze uit ons ruime assortiment. Als u vanuit huis een 8-persoons opblaasbare jacuzzi wilt kopen, kunnen wij u adviseren per telefoon (0577 - 456 040) of contact u ons per mail (info@fonteynspas.com). Indien u online bestelt, verzenden wij de 8-persoons opblaasbare jacuzzi zo snel mogelijk. Hierdoor ontsnapt u al binnen enkele dagen in uw eigen tuin! Liever even op bezoek komen in onze showroom kan natuurlijk ook! Hiervoor ontvangen wij u graag in onze showroom in Uddel. Hier staan al onze opblaasbare bubbelbaden opgesteld in de grootste spa showroom ter wereld. Hier zal een van onze adviseurs u helpen met alle denkbare vragen.

ONZE OPBLAASBARE JACUZZI'S
PROFITEER VAN:
  • Het grootste spa-aanbod ter wereld
  • De mogelijkheid om de baden uit te proberen in de showroom
  • Deskundig advies van intern opgeleide adviseurs
  • Snelle levering door een ruime voorraad
  • Zekerheid dankzij onze lange staat van dienst