Opblaasbare jacuzzi’s 8 personen

Waarom een opblaasbare jacuzzi 8 personen kopen?

Ook als u een minder toereikend budget heeft, kunt u samen met uw partner genieten van uw eigen jacuzzi. Fonteyn Spa’s verkoopt namelijk diverse soorten opblaasbare jacuzzi’s voor 8 personen. U profiteert van dezelfde voordelen als een originele jacuzzi, maar dan voor de laagste prijs. Bijkomend voordeel: u heeft de opblaasbare jacuzzi voor 8 personen zo opgezet en weer afgebouwd. Meer weten over de eigenschappen en voordelen van onze opblaasbare jacuzzi’s (8 personen)? Lees dan hieronder verder!

Als u wel wilt genieten van de luxe en het comfort van een originele jacuzzi, maar uw portemonnee het niet toelaat om er een te kopen, dan is een opblaasbare jacuzzi voor 8 personen een goede optie. Zo kunt samen met uw partner genieten van uw eigen bubbelbad, gewoon in de achtertuin. Wat een luxe! Het voordeel van een opblaasbare jacuzzi voor 8 personen, is dat deze weinig ruimte inneemt. Mocht u een kleine tuin hebben en wat ruimte willen vrijmaken, dan kunt u het bubbelbad eenmaal opgezet ook weer snel en eenvoudig afbreken. Zo blijft u flexibel en kunt u genieten van uw jacuzzi wanneer u dat wilt.

Opblaasbare jacuzzi’s 8 personen van hoge kwaliteit

Fonteyn Spa’s verkoopt opblaasbare jacuzzi’s van het merk Bestway. Deze opblaasbare jacuzzi’s, Lay-Z-spa jacuzzi’s genoemd, zijn de eerste premium bubbelbaden ter wereld. De opblaasbare jacuzzi’s van Bestway bieden u een volmaakte spa-experience tegen een kleine prijs. Zo kunt u genieten van een uitgebreid massagesysteem met airjets en hydrojets die warmte en massagestralen combineren. De spa jets ontspannen de spieren in uw lichaam en stimuleren uw bloedcirculatie. Hiermee hebben de airjet bubbelbaden, naast een positief effect op uw geest, ook een positief effect op uw fysiek.

De opblaasbare jacuzzi's (8 personen) van Bestway worden ook gekenmerkt door hun stevige opbouw met zowel verticale als horizontale I-Beam constructie. Deze constructie geeft het bad een superieure stabiliteit. De opblaasbare jacuzzi's (8 personen) behouden hierdoor immer een comfortabel oppervlak, u hoeft dus nooit bang te zijn dat het opblaasbare bad op een bepaalde plek in elkaar zakt.

Ons aanbod opblaasbare jacuzzi’s 8 personen

Zoals eerder aangegeven, verkoopt Fonteyn Spa’s Lay-Z spa’s van Bestway. De Bestway Lay-Z-spa verkopen wij in diverse designs, maten en modellen. Zo kunt u bij ons terecht voor ronde jacuzzi, zoals de Bestway Lay-Z Spa Miami. Maar naast een rond bubbelbad, verkopen wij ook vierkante designs. Naast 2-persoons opblaasbare jacuzzi’s, verkopen wij ook bubbelbaden voor meer personen. Denkt u bijvoorbeeld aan een jacuzzi 6-persoons. 

Al onze opblaasbare jacuzzi's (8 personen) hebben een eenvoudige bediening en een filtersysteem die zorgt voor helder en schoon water. Ook ontvangt u bij aankoop van een 2-persoons bubbelbad een bijpassende cover. Of u het koud zult krijgen in uw opblaasbare jacuzzi? Nee hoor! Onze Bestway bubbelbaden hebben een hoge isolatiewaarde, waardoor u altijd warm blijft. 

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een opblaasbare jacuzzi kopen voor 8 personen? Dan heeft u de juiste website gevonden. Bij Fonteyn Spa’s vindt u opblaasbare jacuzzi's (8 personen) van een hoge kwaliteit, maar wel voor een fijne prijs. Heeft u nog vragen over onze 2 persoons opblaasbare bubbelbaden. Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0577 - 456 040 of te mailen naar info@fonteynspas.com

Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze spa-showroom in Uddel. Hier kunt onze opblaasbare jacuzzi’s (8 personen) van dichtbij bekijken én even uitproberen. Hier vindt u ook onze andere spa’s, zwemspa’s en hottubs; zeker de moeite waard om te bekijken!

NAAR ONZE OPBLAASBARE JACUZZI'S