Opblaasbare jacuzzi 7 personen 

Opblaasbare jacuzzi 7 personen

Zodra u een opblaasbare jacuzzi in de tuin opzet, wilt u er natuurlijk met zoveel mogelijk mensen van kunnen genieten. Reken er namelijk maar op dat vrienden ‘s avonds tijdens een warme zomeravond ‘spontaan’ even langskomen met toevallig hun badkleding in de tas meegenomen. Geniet u graag met zoveel mogelijk mensen van een luxe opblaasbaar bubbelbad? Bekijk dan zeker eens deze opblaasbare jacuzzi voor 7 personen!

Voorbeeld van een opblaasbaar bubbelbad 7 personen

Een goed voorbeeld van een opblaasbare jacuzzi voor 7 personen is de Bestway Lay-Z-Spa Maldives Hydrojet Pro. Hierin kunnen minimaal 5 tot 7 mensen genieten van de luxe die dit opblaasbare bubbelbad te bieden heeft. Het vierkante bad is 201 bij 201 cm en de hoogte bedraagt 80 cm: genoeg ruimte voor iedereen dus. Hoeveel water daar dan ingaat? Maar liefst 1.050 liter! Dankzij het goede verwarmingssysteem is het water snel op 40 graden.

Waarom voor een opblaasbare jacuzzi kiezen?

Voor veel mensen is het kopen van een jacuzzi een droom. Zeker een jacuzzi van het formaat waarin 7 personen passen. Echter lopen de prijzen voor deze jacuzzi’s in de tientallen duizenden euro’s. Daardoor is de aankoop van een jacuzzi voor sommigen onhaalbaar. Met een opblaasbare jacuzzi verandert dat. Naast een aanschafprijs die slechts een fractie van die hoge prijs is, voorkomt u met een opblaasbaar bubbelbad dure kosten aan gereedschappen en professionele installatie. Binnen enkele minuten tovert u zelf de tuin om tot een spa met een 7-persoons opblaasbare jacuzzi.

Andere voordelen van een 7-persoons opblaasbare jacuzzi

Naast een flinke kostenbesparing, heeft het aanschaffen van een opblaasbare jacuzzi voor 7 personen nog andere voordelen. Neem bijvoorbeeld de ruimte die het bad inneemt: zeker met het formaat waardoor er 7 personen inpassen, slokt een dergelijk bad veel ruimte in de tuin op. Doordat een opblaasbare jacuzzi zeer gemakkelijk op te zetten en af te tuigen is, bergt u het bad zo op als dit nodig is. Dat terwijl de luxe en ontspanning gewaarborgd blijft!

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een opblaasbare jacuzzi voor 7 personen aanschaffen? Dan helpen wij u bij Fonteyn Spa’s graag bij het maken van de juiste keuze uit ons ruime assortiment. Als u vanuit huis een 7-persoons opblaasbare jacuzzi wilt kopen, kunnen wij u adviseren per telefoon (0577 - 456 040) of contact u ons per mail (info@fonteynspas.com). Indien u online bestelt, verzenden wij de 7-persoons opblaasbare jacuzzi zo snel mogelijk. Hierdoor ontspant u al binnen enkele dagen in uw eigen tuin! Liever even op bezoek komen in onze showroom kan natuurlijk ook! Hiervoor ontvangen wij u graag in onze showroom in Uddel. Hier staan al onze opblaasbare bubbelbaden opgesteld in de grootste spa showroom ter wereld. Hier zal een van onze adviseurs u helpen met al uw vragen.

NAAR ONZE OPBLAASBARE JACUZZI'S