Opblaasbare jacuzzi 4 personen

Opblaasbare jacuzzi's voor 4 personen

Bij Fonteyn Spa’s bent u aan juiste adres als u op zoek bent naar een opblaasbare jacuzzi. Een jacuzzi in de tuin is een droom van velen, en met een opblaasbaar bubbelbad laat u die droom eenvoudig uitkomen. Naast een enorme kostenbesparing, eist een opblaasbare jacuzzi ook niet altijd veel plek op. Gaat u er een tijd geen gebruik van maken? Dan is een opblaasbare jacuzzi zo opgeruimd! Wilt u met meerdere personen in uw opblaasbare jacuzzi genieten? Bekijk dan ons ruime assortiment aan opblaasbare jacuzzi’s voor 4 personen.

Met 4 personen in een opblaasbare jacuzzi

Een opblaasbare jacuzzi (6 personen) biedt u en uw gezelschap een volmaakte spa-experience. U kunt dag in dag uit genieten van uw eigen jacuzzi, terwijl u hier slechts een kleine prijs voor betaalt. Tevens profiteert u van een grote flexibiliteit. In tegenstelling tot een originele jacuzzi, kunt u een opblaasbare jacuzzi eenvoudig op zetten en weer afbouwen. Ideaal dus als u uw opblaasbare jacuzzi (6 personen) wilt gebruiken voor een borrel of tuinfeest, of als u een kleine tuin heeft.

Een ruime opblaasbare jacuzzi met z’n vieren

Als u met 4 personen in een opblaasbare jacuzzi zit, wilt u natuurlijk niet opgepropt naast elkaar zitten. Zo ontspant u nooit! Wilt u lekker ruim met 4 personen in een opblaasbare jacuzzi zitten? Bekijk dan zeker eens onze baden. Neem bijvoorbeeld de Lay-Z-Spa Miami van het merk Bestway. Dit is een 60 cm hoog opblaasbaar bad met een riante breedte van 180 cm! Genoeg ruimte voor 4 personen dus. De spa is binnen een vingerknip opgezet met behulp van de bijgeleverde pomp, zodat u uw achtertuin in een mum van tijd heeft omgetoverd in een luxe resort. Het water in de spa blijft kristalhelder dankzij het geïntegreerde filtersysteem en met de bijgeleverde cover vallen er na gebruik van de 4-persoons opblaasbare spa geen bladeren of takken in het bad.

Waarom een opblaasbare jacuzzi?

Het kopen van een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen heeft enorm veel voordelen. Beginnend bij de prijs: al voor een paar honderd euro staat er een opblaasbare jacuzzi in uw achtertuin. Dat scheelt enorm veel geld met een reguliere jacuzzi. U levert echter niet in op comfort, want het warme water blijft ook in een opblaasbaar bubbelbad lang warm. Daarbij zorgt de meegeleverde pomp voor veel bubbels zodat u optimaal kunt genieten met z’n vieren. Ook is er in iedere tuin voldoende ruimte voor deze praktische opblaasbare spa’s, dankzij het compacte ontwerp. Wilt u een tijdje geen gebruikmaken van het bubbelbad? Dan ruimt u hem net zo makkelijk weer even op!

Service van Fonteyn Spa's bij opblaasbare jacuzzi’s

Wilt u een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen aanschaffen? Dan helpen wij u bij Fonteyn Spa’s graag bij het maken van de juiste keuze uit ons ruime assortiment. Hiervoor ontvangen wij u graag in onze showroom in Uddel. Hier staan al onze opblaasbare bubbelbaden opgesteld in de grootste spa showroom ter wereld. Hier zal een van onze adviseurs u helpen met alle denkbare vragen. Ook als u vanuit huis een 4-persoons opblaasbare jacuzzi wilt kopen, kunnen wij u adviseren per telefoon (0577 - 456 040) of mail (info@fonteynspas.com). Indien u online bestelt, verzenden wij de 4-persoons opblaasbare jacuzzi zo snel mogelijk, waardoor u deze binnen enkele werkdagen in huis heeft.

ONZE OPBLAASBARE JACUZZI'S
PROFITEER VAN:
  • Het grootste spa-aanbod ter wereld
  • De mogelijkheid om de baden uit te proberen in de showroom
  • Deskundig advies van intern opgeleide adviseurs
  • Snelle levering door een ruime voorraad
  • Zekerheid dankzij onze lange staat van dienst