Opblaasbare jacuzzi’s

Opblaasbare jacuzzi

Een eigen jacuzzi in de tuin gunnen we iedereen. Daarom hebben wij ons spa-assortiment uitgebreid met een groot aantal opblaasbare jacuzzi’s. Onze opblaasbare jacuzzi’s, ook wel opblaasbare bubbelbaden of opblaasbare spa’s genoemd, bieden u dezelfde voordelen als een originele jacuzzi, maar dan voor een speciale prijs. Dus ook als u minder te besteden heeft, kunt u genieten van de uw eigen jacuzzi in de achtertuin. Optimaal ontspannen, maar dan voor minder: u doet het met een opblaasbare jacuzzi van Fonteyn Spa’s. Bekijk onze collectie; wij hebben de beste opblaasbare bubbelbaden voor u op een rijtje gezet.

Waarom een opblaasbare jacuzzi kopen?

Als u een minder toereikend budget heeft, maar wel wilt genieten van de luxe en het comfort van uw eigen spa, dan is een opblaasbare jacuzzi een uitstekende keuze. Naast dat een opblaasbare jacuzzi erg voordelig is, geeft deze u ook veel flexibiliteit. U heeft de opblaasbare jacuzzi’s uit ons assortiment in een mum van tijd opgezet en weer afgebroken. Dit is erg handig als u niet het hele jaar door gebruik maakt van uw jacuzzi of als u een kleine tuin heeft. Ondanks dat u onze opblaasbare jacuzzi’s snel heeft opgezet en weer heeft afgebroken, zijn deze erg stevig en stabiel. Sterker nog, onze opblaasbare spa’s van het merk Bestway, zijn geroemd voor hun superieure stabiliteit. Hieronder leest u er meer over.

De voordelen van onze opblaasbare jacuzzi's

Het aanbod opblaasbare jacuzzi’s van Fonteyn Spa’s bestaat hoofdzakelijk uit de zogenoemde Lay-Z spa’s van Bestway. Dit zijn de eerste premium opblaasbare bubbelbaden ter wereld die u een uitstekende doch betaalbare spa-ervaring bieden. Het massagesysteem van de Lay-Z baden heeft rondom het bad geplaatste airjets en hydrojets die warmte en massagestralen combineren, met alle voordelen van dien. Zo ontspant deze bubbel massage de spieren, stimuleert het de bloedcirculatie en ontspant het de geest. 

De opblaasbare jacuzzi's van Bestway staan bekend om hun stevige opbouw met zowel een verticale als horizontale I-Beam constructie. Deze constructie zorgt voor een uitstekende stabiliteit. De opblaasbare jacuzzi's behouden hierdoor een comfortabel oppervlak waardoor u verzekerd bent van een royale spa-ervaring.

Ons assortiment opblaasbare jacuzzi's

Zoals eerder benoemd verkopen wij veelal de Lay-Z opblaasbare jacuzzi’s van Bestway. De Bestway Lay-Z-spa verkopen wij in verschillende vormen, maten en modellen. Zo kunt u bij ons terecht voor vierkante en ronde designs, evenals kleine en grote opblaasbare jacuzzi’s. Wij hebben bijvoorbeeld een 2-persoons opblaasbare jacuzzi, maar ook 6-persoons jacuzzi. Daarnaast heeft u ook een keuze in de kleur van uw opblaasbaar bubbelbad. Zo kunt u kiezen voor een fraaie blauwe, zwarte of grijze spa, maar ook voor de Bestway | Lay-Z-Spa Helsinki met (houten) hottub-look. Die gaat echt op in uw tuin. Ook de Bestway | Lay-Z- Spa Hawaii en de Bestway | Lay-Z-Spa Hawaii | Hydro Jet Pro bieden met haar blauwe tinten rust en en comfort voor u en uw tuin.

Al onze Bestway bubbelbaden zijn voorzien van een eenvoudige bediening en een filtersysteem dat het water helder en schoon houdt. Er wordt standaard een cover bijgeleverd, zodat uw bubbelbad nóg schoner blijft. U zult altijd warm blijven, onze opblaasbare hottubs en jacuzzi’s hebben namelijk een hoge isolatiewaarde. Kortom, met een opblaasbare jacuzzi krijgt u echt waar voor uw geld!

Meer bij Fonteyn Spa’s

Weet u nog niet helemaal zeker wat u precies wilt? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Bij Fonteyn Spa’s bieden wij namelijk nog meer op het gebied van spa’s. Naast de handige opblaasbare jacuzzi’s, kunt u bij Fonteyn Spa’s ook andere bubbelbaden kopen van hoge kwaliteit. Ook voor fijne hottubs en andere spabaden.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een opblaasbare jacuzzi kopen? Dan zit u juist bij Fonteyn Spa’s. Wij verkopen verschillende soorten opblaasbare jacuzzi's van hoogwaardige kwaliteit, maar dan voor een vriendelijk prijsje. Door ons grote assortiment, vindt u ongetwijfeld de opblaasbare spa die u zoekt. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een spa die voldoet aan uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0577 - 456 040 of te mailen naar info@fonteynspas.com.

U bent uiteraard ook welkom in onze spa-showroom in Uddel. Hier kunt onze opblaasbare jacuzzi’s van dichtbij bekijken én testen. In onze showroom vindt u, naast onze jacuzzi’s (opblaasbaar en vast) ook spa’s, zwemspa’s en hottubs

NAAR ONZE JACUZZI'S