Ontspannen in uw eigen Lay-Z

Een eigen spa in de achtertuin gunnen we iedereen. Daarom beschikt ons spa-assortiment over een ruim aanbod opblaasspa’s van Lay-Z. Een spa van Lay-Z biedt u dezelfde voordelen als een origineel spabad, maar dan voor een aanzienlijk lagere prijs. Ook met een minder toereikend budget kunt u dus genieten van een eigen spa in de achtertuin. Een opblaasbare spa is niet alleen voordelig, maar ook erg flexibel. U heeft het bad zo opgezet en daarnaast ook weer snel afgebroken als u er geen gebruik meer van maakt. Ideaal voor in de kleinere tuin.

Ruim aanbod Lay-Z spa’s

Bij Fonteyn Spa’s hebben we Lay-Z spa’s in alle soorten en maten. We kunnen u dus altijd een geschikt bad aanbieden. Van ronde tot vierkante modellen en van compacte spa’s voor twee personen tot riante gezinsspa’s: bij Fonteyn Spa’s vindt u wat u zoekt. Alle baden beschikken over fijne massagejets en eenvoudige bediening. Daarnaast hebben de Lay-Z spa’s een hoge isolatiewaarden, zodat u altijd lekker warm in de spa zit. Tot slot zijn de spa’s verkrijgbaar in verschillende kleuren; er is altijd een bad dat bij u past.

Laat u adviseren voor de perfecte Lay-Z

Gezien ons diverse aanbod Lay-Z spa’s, kan het fijn zijn als u in uw keuze voor het perfecte bad wordt bijgestaan met deskundig advies. Hiervoor kunt u terecht bij onze adviseurs. Dankzij hun jarenlange ervaring met spabaden en hun kennis over het assortiment, kunnen ze u altijd helpen met het kiezen van de juiste spa. U hoeft slechts uw wensen en eisen door te geven, dan zoeken wij daar samen met u het juiste opblaasbare bad bij.