Jacuzzi® buiten

Droomt u ook van een jacuzzi in de tuin? Een plek waar u kunt ontspannen, alleen of met anderen? Die droom kan werkelijkheid worden bij Fonteyn Spa’s. Wij bieden u een compleet en divers assortiment met Jacuzzi® spabaden voor buiten. Daardoor kunt u binnenkort het hele jaar door onbezorgd genieten van uw buiten Jacuzzi®. Ontdek ons aanbod!

NAAR ONZE BUITEN JACUZZI'S

Spabad voor buiten van Jacuzzi®

Wist u dat Jacuzzi® een merk is voor spabaden en niet ieder spabad dus per se een Jacuzzi® is? Tegenwoordig zijn de spabaden met geïntegreerde massagejets zo bekend dat hun benaming wordt gebruikt voor ieder type spabad, maar er is dus wel degelijk verschil. Bij Fonteyn Spa’s verkopen wij zowel de bekende baden van Jacuzzi® als andere originele spabaden van andere merken, waaronder onze eigen lijn. Hierbij maken we onderscheid tussen Jacuzzi’s® voor buiten en binnen.

Waarom een Jacuzzi® buiten?

Een Jacuzzi® buiten heeft vele voordelen! Het is namelijk de ultieme manier van ontspanning. Het warme water en de krachtige massagestralen van de buiten Jacuzzi® zorgen ervoor dat uw spieren versoepelen. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat de buitenspa meer voordelen voor uw lichaam heeft. Zo wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en kunnen gifstoffen in uw lichaam worden afgevoerd. 

Dit laatste zou ervoor kunnen zorgen dat u minder kans heeft op griep of verkoudheid. Een ander groot voordeel is natuurlijk dat u van uw Jacuzzi® buiten het hele jaar door kan genieten. Zowel in de zomer als in de winter kunt u tot rust komen in het warme water. Lijkt een Jacuzzi® buiten u wel wat? Laat u inspireren door ons riante aanbod.

Waar dient u op te letten bij het kopen van een buiten Jacuzzi®?

Een buitenspa van Jacuzzi® kan zowel op het terras als in de tuin worden geplaatst. Hierbij is het belangrijk dat u de eisen van de ruimte kent, zodat u de juiste keuze voor een bad kunt maken. Dit is natuurlijk ook belangrijk voor de installatie van het bad. Ook is het goed om na te denken welke afmeting voor u geschikt zou zijn. Brengt u graag tijd door met vrienden of geniet u liever van de buiten Jacuzzi® alleen? Als u er graag met anderen van geniet, is het belangrijk dat u voldoende zitplaatsen heeft om hen te ontvangen. 

Ook het design van de buitenspa is van belang. Gelukkig zijn de baden verkrijgbaar in verschillende design, kleuren en afmetingen, waardoor er altijd een buiten Jacuzzi® voor u is! 

Buiten Jacuzzi® in het echt ervaren

Wilt u graag onze Jacuzzi® voor buiten in het echt bekijken voor u uw keuze maakt? Dat begrijpen wij volkomen. Daarom bent u altijd welkom in onze showroom in Uddel. Onze 35.000 m2 grote spa showroom is de grootste in Europa! Hier bieden wij u de mogelijk om de Jacuzzi® voor buiten in het echt te komen testen in onze Spa Experience. In deze Spa Experience kunt u instappen in de door u gekozen Jacuzzi® voor buiten. Met onze ambience programme kunnen wij de kleuren, geluiden en aroma’s nabootsen uit uw tuin. Het enige wat u hoeft de doen is uw zwemkleding meenemen en te relaxen. Welke buiten Jacuzzi® kiest u?

Service van Fonteyn Spa’s

Bent u overtuigd van de voordelen van een buiten Jacuzzi®? Dan helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze voor u. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Uddel waar onze specialisten u kunnen helpen met al uw vragen.

Ook als u vanuit huis een bad wil kopen, kunnen wij u adviseren. Neem daarvoor gerust contact met ons op door te bellen naar 0577 - 456 040 of een mail te sturen naar info@fonteynspas.com. Indien u online bestelt, verzenden wij de buiten Jacuzzi® zo snel mogelijk, waardoor u deze binnen enkele werkdagen in huis heeft. Mocht dit toch langer duren, wordt u hierover geïnformeerd door onze adviseurs. We wensen u veel plezier van uw Jacuzzi® voor buiten.