Jacuzzi 9 personen

Waarom een 9-persoons jacuzzi?

Wat is nou fijner dan een eigen jacuzzi in de tuin om iedere dag geheel ontspannen af te sluiten? Als u, uw partner of de kinderen vaak vrienden of familie over de vloer hebben, dan is het wel zo prettig om een jacuzzi te hebben met voldoende ruimte (en comfort) voor iedereen. Is een 8 persoons bubbelbad nog te klein? Dan kunt u bij Fonteyn Spa's zelfs terecht voor jacuzzi’s voor 9 personen. Deze jacuzzi's zijn ideaal voor gezellige tuinfeesten. Door de ergonomische zitplaatsen, krachtige massagejets, muziekinstallatie met bluetooth en het kristalheldere water, is het nog maar de vraag of de gasten er weer uit willen! 

Uw eigen jacuzzi 9 personen? Bekijk het aanbod van Fonteyns Spa’s en ontdek de uitgebreide mogelijkheden!

De meest complete jacuzzi 9 personen

Door de kolossale omvang is een 9-persoons spa jacuzzi de ideale plek om met al uw vrienden het glas te heffen. Koopt u er een bij Fonteyn Spa’s, dan gaan u en uw gasten gegarandeerd ongekend veel wellness tegemoet. Bijvoorbeeld als u kiest voor de Spa Ultimate van ons eigen merk Passion. De Spa Ultimate is de grootste en het meest imposante model uit onze spacollectie. Met plek voor 10 personen en de in totaal 166 jets, geniet een ieder een optimale spa experience. De zitplaatsen verzorgen verschillende massagebelevingen en de hoofdkussens sluiten perfect aan op het design van de zittingen. Geniet van kristalhelder water en luister naar de heerlijke deuntjes van de ingebouwde muziekinstallatie met Bluetooth. Met de Spa Ultimate is uw spa experience compleet! 

Naast 9 persoons jacuzzi’s, kunt u bij Fonteyn Spa's ook terecht voor andere riante jacuzzi modellen. Neem bijvoorbeeld onze 8 persoons jacuzzi’s en 6-7 persoons jacuzzi’s. U vindt ons complete aanbod in onze webwinkel en in onze showroom; de grootste spa showroom van Europa. In dit Experience Center kunt u onze jacuzzi 9 personen en andere baden van dichtbij bekijken én uitproberen.

Waarom een jacuzzi 9 personen van Fonteyn Spa's?

Een jacuzzi voor 9 personen is uitzonderlijk en daarom is het vaak moeilijk om er een te vinden die voldoet aan uw wensen. Fonteyn Spa’s, marktleider op het gebied van spabaden, biedt u unieke 9-persoons jacuzzi’s die uitblinken in design én beleving. Door de comfortabele zitplaatsen en krachtige massagejets, staan onze spa’s garant voor de optimale spa experience! U en uw vrienden zullen zich optimaal vermaken! Daarnaast kunt u rekenen op een uitstekende service, vandaag en de jaren die volgen. 

Service van Fonteyn Spa's

Jacuzzi 9 personen kopen? Bij Fonteyn Spa's vindt u wat u zoekt. Naast (9-persoons) spa’s, verkopen wij ook zwemspa’s, opblaasbare bubbelbaden en hottubs van gerenommeerde merken als Jacuzzi®, Villeroy & Boch, Bestway en onze eigen merken Fonteyn en Passion. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden!

Vragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 0577 - 456 040 of mailen naar info@fonteynspas.com. Wij helpen u graag!

NAAR ONZE SPABADEN