Genieten in een Jacuzzi ® 5 personen van Fonteyn

Jacuzzi ® 5 personen bij 's werelds grootste spashowroom

Bij Fonteyn Spa’s bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een jacuzzi voor vijf personen. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan de geliefde 5-persoons jacuzzi’s waarin u ultiem ontspant. Geniet met het hele gezin van lekker warm water en verschillende massagestanden of nodig uw vrienden uit voor een gezellige avond in de jacuzzi voor 5 personen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat u inspireren.

Waarom een 5-persoons jacuzzi?

De aanschaf van een 5-persoons jacuzzi kan veel verschillende redenen hebben. Misschien wilt u er wel lekker in kunnen relaxen na een lange werkdag. Maar een 5-persoons jacuzzi is ook heerlijk wanneer u ‘s avonds in het warme water wilt genieten met uw familie of vrienden. Een 5-persoons jacuzzi zorgt ervoor dat uw spieren worden gemasseerd, wat heerlijk is na een zware work-out. Wat de reden ook is, een 5-persoons jacuzzi vindt u bij Fonteyn Spa’s.

Door regelmatig in een jacuzzi te zitten zal uw lichaam de voordelen snel merken. Het warme water zorgt er namelijk voor dat uw lichaam ontspant. Daarnaast worden uw spieren door de sterke jets heerlijk gemasseerd. Hierdoor kan uw lichaam geheel ontspannen. In ons aanbod 5-persoons jacuzzi's vindt u jacuzzi’s met verschillende functies en settings. Op deze manier geniet u ieder keer van een andere sessie. Naast dat een jacuzzi goed is voor uw spieren, zorgt het ervoor dat u volledig uitrust en goed kunt ontspannen.

5-persoons jacuzzi's van Fonteyn Spa's

In ons assortiment jacuzzi’s vindt u een ruim aanbod aan de geliefde 5-persoons jacuzzi´s. Maar naast de 5-persoons jacuzzi’s kunt u bij ons ook terecht voor jacuzzi’s voor andere groepsgroottes. Van 2-persoons jacuzzi’s tot 6-persoons jacuzzi’s. Bij ons vindt u jacuzzi’s van de beste kwaliteit. 

Als u een 5-persoons jacuzzi wilt kopen, ga dan voor de Spa Devotion. In deze jacuzzi wordt rekening gehouden met meerdere zitplaatsen voor de gehele familie. Er zijn twee ligplaatsen ontworpen en met verschillende massage therapie functies, zoals de Aqua Rolling Massage™ die wij zelf hebben ontwikkeld, geniet u ultiem. De Devotion 5-persoons jacuzzi kent een duurzame basis en glasvezel gelaagde acryloppervlak. 

Maar u kunt ook kiezen voor de Villeroy & Boch spa A6L. Deze high-end spa kent verschillende standen waarmee u uw spieren lekker los kunt laten masseren. Daarnaast zorgt de warmte van deze 5-persoons jacuzzi ervoor dat u helemaal kunt relaxen. 

Uiteraard zijn dit slechts enkele van onze modellen. Bekijk al onze 5-persoons jacuzzi’s op onze website of breng een bezoek aan onze 35.000 m2 grote showroom in Uddel. Hier staan onze adviseurs voor u klaar om u alle functionaliteiten en voordelen van de 5-persoons jacuzzi’s te demonstreren. In onze showroom heeft u ook de mogelijkheid om een 5-persoons jacuzzi, of een van onze andere jacuzzi’s of spa’s, te testen in onze Spa Experience.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een 5-persoons jacuzzi kopen? Bestel deze dan bij Fonteyn Spa’s. Bij ons worden bestellingen snel in behandeling geworden, zodat hij binnen enkele werkdagen bij u thuis wordt geleverd. Zo geniet u binnen de kortste keren van een 5-persoons jacuzzi in uw huis of tuin. Nodig uw vrienden of familie maar alvast uit. Onze adviseurs nemen altijd contact met u op over de levering, ook als deze onverhoopt even op zich laat wachten. 

Heeft u vragen over een van onze 5-persoons jacuzzi’s of wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 0577 - 456 040 of mailen naar info@fonteynspas.com. We helpen u graag. 

NAAR ONZE SPABADEN
PROFITEER VAN:
  • Het grootste spa-aanbod ter wereld
  • De mogelijkheid om de baden uit te proberen in de showroom
  • Deskundig advies van intern opgeleide adviseurs
  • Snelle levering door een ruime voorraad
  • Zekerheid dankzij onze lange staat van dienst