Inbouw Jacuzzi®

Waarom een inbouw Jacuzzi® of spa?

Bent u op zoek naar een inbouw Jacuzzi® of (zwem)spa? Ook dan zit u goed bij Fonteyn Spa’s. U heeft namelijk de keuze om uw Jacuzzi® of spa gedeeltelijk of volledig in uw achtertuin of terras te laten inbouwen. Het is maar net wat u mooier en prettiger vindt. Wilt u een Jacuzzi® of (zwem)spa laten inbouwen? Onze specialisten adviseren u graag.

Uw Jacuzzi® of spa laten inbouwen? Het is vaak een kwestie van smaak. De één vindt het simpelweg mooier als de Jacuzzi® of spa in de tuin opgaat en de ander heeft hem juist graag als centerpiece. Feit is dat u makkelijker kunt instappen in een (gedeeltelijk) ingebouwde Jacuzzi® of spa. Dit is vaak een belangrijke afweging voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Voor- en nadelen inbouw Jacuzzi® of spa

Uw Jacuzzi® of spa laten inbouwen heeft voor- en nadelen. De voordelen zijn dat u bij een gedeeltelijk ingebouwde Jacuzzi® of spa makkelijker kunt instappen. Maar laat u de Jacuzzi® of spa volledig inbouwen, dan is onderhoud en reparatie moeilijk, immers is de technische ruimte slecht bereikbaar. Daarnaast is de ruimte om de spa - en daarmee ook de technische ruimte - altijd vochtig door regen en grondwater, wat de kans op een defect verhoogd. Een degelijke kuip en goede afwatering is dan ook noodzakelijk. 

Een goed alternatief voor een inbouw Jacuzzi® of spa, is een constructie opbouwen rondom de spa, of een inbouw Jacuzzi® of spa in een verhoogd terras. Hiermee wordt instappen eenvoudiger en blijft de technische ruimte bereikbaar.

Ons aanbod (inbouw) Jacuzzi’s® of spa’s

Uw eigen inbouw Jacuzzi® of spa? Fonteyn Spa’s heeft het meest complete aanbod spa’s die u kunt laten inbouwen. Deze baden zijn van gerenommeerde merken als Jacuzzi®, Villeroy & Boch, Bestway en onze eigen merken: Passion en Fonteyn. De mogelijkheden op het gebied van formaat, hydrotherapie, aromatherapie, ingebouwde muzieksystemen, ergonomische zitplaatsen en wifi-bediening zijn oneindig. Van 1-3 persoons spa’s tot 8+ personen spa’s en hottubs tot zwemspa’s: u vindt bij ons altijd wel een (inbouw) Jacuzzi® of spa die voldoet aan uw wensen. 

Ons complete aanbod is opgesteld in onze riante showroom, waar het zelfs mogelijk is om onze baden uit te proberen.

Inbouw Jacuzzi® of spa? Raadpleeg onze adviseurs

Een Jacuzzi® of spa laten inbouwen heeft heel wat voeten in de aarde. Het is een kostbare inverstering en dient goed te gebeuren. Wij adviseren u dan ook om onze adviseurs te raadplegen als u een inbouw Jacuzzi® of spa overweegt. Zij staan 6 dagen per week (van maandag t/m zaterdag) voor u klaar om u bij te staan!

Service van Fonteyn Spa's

Uw eigen inbouw Jacuzzi® of spa? Dan bent u aan het juiste adres bij Fonteyn Spa’s. Met meer dan 100 baden van de beste merken en een breed scala aan opties (denk aan hydrotherapie, aromatherapie, ingebouwde muzieksystemen, ergonomische zitplaatsen, wifi-bediening etc.) brengen wij ontspanning tot een hoger niveau. Vragen of meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0577 - 456 040 of mail naar info@fonteynspas.com. Wij helpen u graag!

NAAR ONZE INBOUW JACUZZI'S