Grijze jacuzzi’s

Grijze jacuzzi’s

Heeft u een (moderne) tuin met grijze tegels, grijze tuinmeubelen of betonnen elementen en zoekt u een bijpassende grijze jacuzzi? Dan zult u deze ongetwijfeld vinden bij Fonteyn Spa’s. Wij hebben namelijk een groot assortiment met grijze jacuzzi’s voor u beschikbaar. Groot, klein, met of zonder extra gadgets: de keuze is reuze! U kunt onze grijze jacuzzi’s eenvoudig en veilig op onze website bestellen of in onze riante en sfeervolle showroom in Uddel. Hier kunt u de jacuzzi’s ook uitproberen, zodat u altijd een weloverwogen beslissing maakt.

Meest complete aanbod grijze jacuzzi’s

Met meer dan 100 spabaden, vindt u bij Fonteyn Spa’s het meest complete assortiment. Ook een groot aantal grijze jacuzzi’s behoren tot dit aanbod, waaronder die van gerenommeerde merken als Jacuzzi®, Sunbelt, Villeroy & Boch, Bestway en onze eigen merken: Passion en Fonteyn. Onze grijze jacuzzi's hebben u alles te bieden op het gebied van formaat, hydrotherapie, led-verlichting, aromatherapie, ingebouwde muzieksystemen, ergonomische zitplaatsen en wifi-bediening. Ook scoren onze jacuzzi’s hoog op het onderdeel design. Zo heeft u bij enkele baden niet alleen de optie uit een luxe en strakke, grijze omkasting, maar ook uit een grijze (of zilverkleurige) binnenkant.

Soorten grijze jacuzzi’s

We halen er een paar grijze jacuzzi’s bij. Een hiervan is de Spa Cardiff - Desert Horizon with Grey . Deze 5-persoons jacuzzi heeft meer dan 82 hydrotherapie-jets en fraaie led-moodverlichting rondom. De jacuzzi is voorzien van een luxe grijze - haast zilverkleurige - kuip die meervoudig gelaagd is. Een blikvanger in iedere tuin! De Spa Mallorca Diamond is een grijze jacuzzi met comfortabel interieur, heilzame hydrotherapie en een fraaie afwerking. De Spa Mallorca Diamond heeft een riante lounge en daardoor genoeg plek voor u en uw vrienden of familie. De Spa Mallorca is ook beschikbaar in Luxury- en Superior-uitvoering. Ook Villeroy & Boch biedt diverse grijze spa’s aan, waaronder de Villeroy & Boch Spa R5L en de Spa R7: beide baden met een smaakvol design. De zwart gekleurde jetpacks in de rugleuningen van de zitplaatsen vormen een mooi contrast met de witte kuip en in combinatie met de luxe grijze omkasting geeft dit de jacuzzi strakke grafische uitstraling. Deze grijze spa komt daarom perfect tot zijn recht in een moderne tuin. 


Wilt u een grijze jacuzzi, maar heeft u een minder toereikend budget? Dan hebben wij ook diverse opblaasbare jacuzzi’s van Bestway. Een opblaasbare spa van Bestway is evenals onze andere jacuzzi’s voorzien van luxe extra’s, zoals meerdere airjets voor een heerlijke massage. Onder meer onze Bestway Lay-Z Spa Honolulu met ruimte voor 6 tot 8 personen heeft een grijze kleur.

Hulp nodig?

Omdat wij veel grijze baden aanbieden, begrijpen wij dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Neem daarom gerust contact op met een van onze spa-specialisten. Zij helpen u graag aan een grijze jacuzzi die geheel past bij uw wensen en budget en kunnen u meer vertellen over de bediening en het benodigde onderhoud.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een grijze jacuzzi kopen? Dan zit u goed bij Fonteyn Spa’s. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan jacuzzi’s met grijze omkasting, maar ook met grijze kuip. Uiteraard zijn onze jacuzzi’s voorzien van de meest innovatieve gadgets, waardoor u nog meer uit uw spa kunt halen. Zelfs voor grijze opblaas spa’s kunt u bij ons terecht. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze grijze jacuzzi’s? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0577 - 456 040 of te mailen naar info@fonteynspas.com.

NAAR ONZE GRIJZE JACUZZI'S