Fonteyn | Houten Hottub Grand Royal Ø 160 cm

Fonteyn | Houten Hottub Grand Royal Ø 160 cm

Ga terug
Altijd al willen genieten van een hottub in uw eigen tuin? In onze hottub geniet u van de combinatie van heerlijk verwarmd water en de frisse buitenlucht. De houtgestookte kachel zorgt voor het echte oergevoel waar de elementen aarde, water, lucht en vuur samenkomen. Deze hottub van Ø 160 cm biedt plaats aan 3-4 personen en wordt geleverd als bouwpakket inclusief trap en cover.
Nu € 1499,-
OF
Fonteyn | Houten Hottub Grand Royal Ø 160 cm

Fonteyn | Houten Hottub Grand Royal Ø 160 cm

€ 1499,00

Artikel
De Fonteyn hottubs zijn gemaakt van Noord-Europees vurenhout met een mooie lichte kleur. Deze houtsoort groeit in het hoge noorden, waar het heel koud is en bomen langzaam groeien. De jaarringen gaan hierdoor dicht op elkaar zitten. Vervolgens ontstaat er een harde vuren houtsoort. Omdat Fonteyn juist die houtsoort gebruikt voor hottubs, kunt u er het hele jaar van genieten. In de zomer is het heerlijk verfrissend, en in de winter is het fijn om in het warme water te ontspannen. De hottub wordt geleverd met een hoogwaardige aluminium houtkachel, stevige trap en houten banken.
Artikel-informatie
Artikelnummer 401517
Lengte van de Spa Ø 160 cm
Breedte van de Spa Ø 160 cm
Hoogte van de spa 112 cm (exclusief rookkanaal)
Aantal Personen 4 Persoons
Aantal Zitplaatsen 4
Watercapaciteit 1300 liter
Droog Gewicht 190 kilo
Gevuld Gewicht 1490 kilo
EAN Code 8718734579281
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?