Fonteyn Arcadia 5000 carport

Videos

Fonteyn Arcadia 5000 carport

Ga terug
De Arcadia 5000 biedt uw auto het hele jaar door een optimale bescherming. Door de boogconstructie, de sterke aluminium onderdelen en de draagkracht van het polycarbonaat heeft de overkapping een enorm lange levensduur. Ook de levensduur van uw auto wordt verlengd, aangezien de auto droog, sneeuwvrij en schoon blijft.
Nu € 2099,-
OF
Fonteyn Arcadia 5000 carport

Fonteyn Arcadia 5000 carport

€ 2099,00

Artikel

Poedercoating

Bij Fonteyn hebben we ervoor gekozen om de overkapping te voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Deze poedercoating zorgt ervoor dat het aluminium een enorm lange levensduur heeft en onderhoudsvriendelijk is. De poedercoating wordt door een elektrolyse op het aluminium aangebracht, waardoor er een gelijkmatige verdeling op de aluminium delen plaatsvindt. Doordat de kleurstof in een oven in het aluminium gebakken wordt, blijft het aluminium tot in lengte van jaren kleurvast. De arcadia wordt geleverd in de grijze structuur coating RAL7012.

Eenvoudige montage

Dankzij de duidelijke montagehandleiding en instructievideo is de Arcadia 5000 eenvoudig door uzelf op te bouwen op iedere gewenste plaats. Dankzij de grote voorraad van Fonteyn kunt u uw auto vaak dezelfde dag nog onder uw eigen carport parkeren. De carport is verpakt in slechts drie dozen en daardoor handzaam en makkelijk transporteerbaar.

Vloerplaat

Bij Fonteyn is speciaal gekozen voor de voetplaten, die zorgen voor een simpele en stevige bevestiging aan uw oprijlaan of terras.

Artikel-informatie
Artikelnummer 310335
EAN Code 8718734579236
Interne code Aluminium veranda
Diepte 502cm
Breedte 362cm
Keuze dak (navi) Nee
Leverbaar kleuren Nee
Polycarbonaat dikte Nee
Verlichting Nee
Goot afwerking Nee
Zonnedoeken Nee
Maatwerk Nee
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Alternatieven