Optimaal ontspannen met een eigen buitenspa

Een tuin is zo omgetoverd tot een luxe wellnessresort met een buitenspa van Fonteynspas. Hiermee heeft u de mogelijkheid om iedere dag af te sluiten in een warm bad, omringd door vele bruisende massagejets, hoe koud het ook is. Onze spa’s zijn ontworpen in samenwerking met professionele masseurs en fysiotherapeuten. Hierdoor beloven zij optimale watermassages, die niet alleen heerlijk aanvoelen, maar ook nog eens erg gezond voor je zijn. Veel van onze buitenspa’s zijn daarnaast uitgerust met prachtige led-verlichting en muziekinstallaties, die uw wellnessmoment helemaal compleet maken. 

Enorm aanbod buitenspa’s

Ons aanbod telt enorm veel producten. Van heel compacte baden tot de meest riante buitenspa’s die u zich kunt voorstellen, compleet met plasmascherm. Al onze spabaden staan breed opgesteld in onze even sfeervolle als riante showroom. Hier krijgt u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om de buitenspa’s uit te proberen. Dat kan in onze comfortabele Spa Experience, waar u van alle gemakken voorzien bent om de spa optimaal te ervaren. Heerlijk genieten, in een ruimte dat daarnaast sfeervol aangekleed met prachtige muurschilderingen en rustgevende sfeerverlichting is.

Hulp van de adviseurs

Aangezien ons aanbod buitenspa’s zo variërend is, is het geen gemakkelijke opgave om hier de perfecte bad uit te kiezen. Gelukkig kunt u hiervoor de hulp inschakelen van onze deskundige spa adviseurs. Zij kennen het assortiment van A tot Z en kunnen uw wensen dus als geen ander aan de buitenspa koppelen die al uw dromen laat uitkomen. Zij kunnen u daarnaast alles vertellen over hoe je de hottub het best kunt gebruiken en onderhouden, zodat u nog meer plezier beleeft aan uw investering.

Waarom een buitenspa van Fonteynspas?

Bij Fonteynspas werken we alleen met de meest duurzame materialen. Dat levert enorm solide buitenspa’s op met een bovengemiddeld lange levensduur. De baden worden in onze eigen testruimte grondig gecheckt op kwaliteit voor ze bij ons de winkel verlaten, zodat u altijd verzekerd bent van een goed functionerende buitenspa.